Koeajo (ja yöpyminen)

Tänään haimme auton. Adria Matrix M 670SL. Pituutta autolla on n. 7,5 metriä, joten risteyksissä piti tällaisen henkilöautoon tottuneen vähän miettiä ajolinjoja. Muutoin ajaminen oli ihan helppoa, kiitos automaattivaihteiston. Pysäköintiä helpottaa peruutuskamera, mutta ei näin iso auto oikein meinaa pysäköintiruutuun sopia. Pakko se on vaan hyväksyä, että nokka tai perä tulee ruudun ulkopuolelle.

Lapset halusivat heti yöpyä autossa ja mikäpä siinä. Täytyyhän autoa testata ennen vuokralle antoa. Auto on viidelle tarkoitettu, joten viidellä heti testataan. Esikoinen kaverinsa kanssa yläsänkyyn ja minä kahden nuorimmaisen kanssa taakse isoon sänkyyn. Vielä ruokailuryhmästä olisi saanut yhden sängyn, mutta sille ei nyt ollut tarvetta.

Yläsängystä ei pääse tippumaan.

Vielä on aika paljon tehtävää ja hankittavaa ennen kuin auto on vuokrausvalmiudessa, mutta on tässä vielä aikaakin: tavoitteena on syyskuun alku. Mutta nyt ensin testinukutaan omalla pihalla. Paitsi sitä ennen vaihdellaan vielä nukumajärjestystä: yksi lapsi meni sisälle kotiin, kolme takaosan sänkyyn ja minä sainkin yläsängyn. Josko nyt sitten.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syysmatkavinkit

Huvivaltio PowerPark